Week van de korte keten – Moederdag

Van 4 mei tot en met 12 mei 2019 organiseren de Vlaamse provincies, samen met verschillende partners, de Week van de Korte Keten. De Week van de Korte keten wil de consumenten laten kennismaken met het aanbod lokale hoeve- en streekproducten. Op zondag 12 mei organiseert ODG met 4 collega’s een fietstocht.

Wij stellen u onze recent aangelegde ‘Groenselhof’, onze vernieuwde hoevewinkel, onze Farm Food Survival en Menapische varkens voor. Onze neerhofdiertjes groeten de kinderen . Verwen moeder met onze hartige of zoete pannenkoeken en onze croque-monsieur met preikaas.

 

 

Vaderdag ontbijt

Verras jij papa met een lekker, vers en duurzaam ontbijt op 9 juni 2019? Beleef ‘Ons Dagelijks Groen’ met het hele gezin. ODG zet op Vaderdag zijn deuren voor je open. Er is heel wat te beleven voor klein en groot. Maak na het ontbijt een ontspannende wandeling tussen de diertjes en de groentjes.

Wij stellen u onze Menapische varkens voor, onze Farm Food Survival op ons B-oerland, onze recent aangelegde groenten-akker waar wij op een duurzame manier groenten telen die wij in onze vernieuwde hoevewinkel verkopen. Papa’s krijgen trouwens een leuke attentie.

Vaderdagontbijt 2018

Halloween

Komt u ook griezelen? Meer info volgt!