ODG verwelkomt je met een kopje koffie en ambachtelijke appelcake. Ondertussen krijg je uitleg over de productie van prei, de zorgboerderij, de winkel, het landbouweducatief project... Daarna volgt er een bedrijfsrondleiding. Elk bedrijfsbezoek wordt aangepast aan de doelgroep en is bespreekbaar.

Een bedrijfsbezoek (ongeveer 2u- vanaf 25personen) met koffie/cake, 2 prei-pralines en proevertje kost €7. Op aanvraag kan een rondleiding ook gecombineerd worden met een quiz, volksspelen, een tweekamp of een creatieve culinaire of “beestige” workshop. Plezier gegarandeerd!

Een hapje en een drankje of zelfs een volledige maaltijd “van de grond in de mond” is mogelijk in de polyvalente zalen. ODG werkt samen met Beleef de Boerderij en Plattelandsklassen. Er valt heel wat te leren en te beleven voor kleuter-, basis-, secundair en hoger onderwijs.

Alle in de klas behandelde thema’s komen bij ons tot leven en onze diertjes verwelkomen u graag. De accomodatie is aangepast aan alle weersomstandigheden.